Markus Ahlgren Account Manager
Annonsering & Account Manager

Markus Ahlgren är Account manager på Grin och tar hand om all typ av annonsering och samarbeten som är relevanta för företagets syfte.

Markus Ahlgren, Annonsering & Account Manager

Här hittar du all information om vår medarbetare Markus Ahlgren som du behöver känna till. Vi förklarar Markus roll på Grin.se för att du ska förstå hur och när du ska kontakta han för att få den hjälp du letar efter.

Markus började på grin.se våren 2016 och har utbildningar från Mercuri International Sverige AB och AchieveGlobal inom försäljning, något som han har nytta av varje dag i jobbet på Grin.

Typisk arbetsdag

Markus har kontakt med våra samarbetspartners och förhandlar fram de bästa priserna/rabatterna som våra kunder kan ta del av. Om Markus inte är på kontoret så är han ute hos nya potentiella samarbetspartners för att se till att vi kan presentera och recensera ännu mer produkter.

På fritiden

När Markus inte jobbar så är han med sin dotter Isabelle som är 4 år. Annars så spelar han gärna fotboll med sitt korpenlag.

Det bästa med jobbet

Han tycker om att skapa nya kontakter och att han får jobba för att våra besökare på grin.se ska kunna få en sån bra upplevelse som möjligt. Hans kollegor gör jobbet ännu roligare och det gör att man inte kan ha dåliga dagar.