Jessica Karlsson sekreterare
Sekreterare & Student (Tandläkarprogrammet, 300 hp vid Göteborgs Universitet)

Tandläkarstudenten som jobbar som sekreterare på Grin.se där hon främst agerar som mötesbokare och håller ställningarna på kontoret.

Jessica Karlsson, Sekreterare & Student (Tandläkarprogrammet)

Läs mer om vår sekreterare Jessica Karlsson på den här sidan. Vi har intervjuat Jessica för att hon på bästa sätt ska introducera sig för våra användare på sidan. Läs hennes introduktion här nedanför.

Jessica Påbörjade sin utbildning våren 2015 och har varit hos oss på grin.se sedan julen samma år. Hon har tidigare arbetat inom Stockholms kommun som kommunikatör i flera år.

Typisk arbetsdag

Jessica sköter om det mesta i det dagliga arbetet. Hon hjälper att hålla reda på saker och ting under veckorna och är en högra hand till både Peter och Markus. Hon svarar mestadels på mail som kommer in och sätter upp möten för både Peter och Markus så att de kan fokusera på det som dem är bäst på.

På fritiden

På fritiden så tycker Jessica väldigt mycket om inredning och turer på IKEA. Hon hinner även med sin pojkvän Daniel mellan studierna.

Det bästa med jobbet

Jessica har alltid ett stort leende när hon kommer till jobbet. Hon ser grin.se som en plats för erfarenhet från sina kollegor och att kunna utvecklas inom sitt studieämne.

Hon har på senare tid i takt med att hon har avancerat i studierna börjat utmana Peters kunnande inom specifika kunskapsområden vilket säger en hel del om hennes utvecklingsmöjligheter framöver.