VILL DU BLEKA DINA TÄNDER I STOCKHOLM?

Folktandvården

Pris: ca 1500 kr per käke

Privata kliniker

Pris: ca 2500 kr per käke

Här går vi igenom de olika möjligheterna du har att bleka dina tänder när du bor i Stockholm. Vi har valt ut några kliniker inkluderat folktandvården som är specialiserade samt listat deras priser.

Hos Folktandvården kan du på ett säkert sätt bleka dina tänder. Du får en personligt utformad skena i mjukplast när du är på kliniken och med dig hem får du sedan en blekningsgel som du lägger i skenan och noggranna instruktioner om hur du ska göra. Behandlingen upprepar du hemma 3-8 tillfällen tills du uppnått önskat resultat.

Folktandvården bedömer alltid din mun och tänder innan de påbörjar en blekningsbehandling för att säkerställa att blekningen inte kommer skada dina tänder och tandkött. Både blekning av hela tandrader och enstaka tänder erbjuds. I princip samtliga av Folktandvårdens kliniker i Stockholms län utför tandblekning.

Priset kan variera beroende på klinik men omfattar i regel en summa om ca 1500 kr per käke.

Vår rekommendation är att du vänder dig till en klinik och en professionell tandläkare, först och främst för att göra en generell koll hur dina tänder mår just nu, det är helt fel prioritet att bleka tänderna om du har hål som måste åtgärdas. Så ta det i rätt ordning genom att boka en tid hos en tandläkare i Stockholm för en koll, det kan du enkelt göra med hjälp av den tjänsten från tandlakare.se

Konsultera efter kollen med din tandläkare hur du bör gå vidare med en blekning eller inte.

Brilliant Smile (Tandblekning Stockholm)

Tandblekning Stockholm logga
Telefonnummer: 0700-37 53 68
E-post: [email protected]
Hemsida: tandblekningstockholm.com

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken “Tandblekning Stockholm”

En av Stockholms främsta kliniker för tandblekning med stor del av den svenska kändiseliten som kundkrets.

Använder sig av den skonsamma och effektiva BrilliantSmile-metoden som är känd från bland annat Top Model och Extreme Makeover.

BrilliantSmile Nordic AB är ett svenskt bolag med tandblekningsprodukter som är noga utvalda för att vara så skonsamma som möjligt mot tänderna för att du ska slippa skador på dina tänder och inte få biverkningar så som ilningar men ändå ge ett effektivt resultat.

Tandblekning Stockholm har som policy att du ska ha besökt en tandläkare för att ha undersökt och eventuellt behandlat dina tänder inom en tremånaders period före en blekning sker. Blekningen sker på ett besök som tar ca 2 timmar. En blekgelé används på tänderna, utan att använda en skena och aktiveras genom plasmaljus, detta tar ca 20 minuter sedan sköljs gelén bort och proceduren upprepas 3 gånger.

Tandblekning Stockholm kan också erbjuda BrilliantSmile NanoSeal Total+ som förseglar emaljen efter blekning vilket innebär att du kan bibehålla dina vanliga mat/drick/tobaks-vanor direkt efter blekningen, annars ska man vara försiktig med vad tänderna kommer i kontakt med de närmsta 72 timmarna efter blekning.

Pris kan variera lite. Ibland förekommer rabattperioder under vilka man kan finna specialerbjudanden etc. Ordinarie pris är 4900 kronor, studentpris 2495.

Pris: 4900 kr för båda käkarna

City Dental

City Dental logga
Telefonnummer: 08-20 06 80
E-post: [email protected]
Hemsida: www.citydental.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken City Dental

City Dental är nordens största tandvårdsklinik som erbjuder all sorts tandvård, inklusive tandblekning.

Erbjuder blekning via två olika metoder:

Den ena metoden är hemmablekning som sker genom att du får en personligt tillverkad skena för dina tänder som du applicerar blekningsgel i som du får med dig från City Dental. Skenan ska du använda under några dagar. De flesta väljer att använda skenan och bleka tänderna på natten medan de sover. I behandlingen ingår undersökning för att bedöma om dina tänder och mun är i bra skick för en blekning eller om du måste genomgå en förebyggande behandling, t.ex. ta bort tandsten. Tandläkare och tandhygienist går noga igenom med dig hur du ska utföra behandlingen och hur du ska sköta dina tänder under behandlingstiden.

Den andra metoden som City Dental erbjuder är en klinisk blekning som sker med en lasermetod medan du sitter i tandläkarstolen. Tandblekningslampan Polus® som används är den senaste och mest avancerade som finns på marknaden just nu, en halogenlampa som ger bevisat bättre resultat jämfört med andra plasma- och lasersystem. Patienten genomgår en undersökning och konsultation och sedan appliceras en blekningsgel innehållande 6% hydrogen peroxid som sedan aktiveras med Polus® lampan. Behandlingen upprepas 3 gånger under besöket och besöket tar ca 60 minuter.

Pris: En hemmablekning inklusive skena kostar 1250 kronor, laserblekning 2200 kronor

WhiteSmile Scandinavia

White Smile scandinavia logga
Telefonnummer: 08-27 83 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.whitesmilescandinavia.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken White Smile Scandinavia

Tandblekningskliniken WhiteSmile Scandinavia finns i Skrapan och i Kista (och även på Frölunda Torg i Göteborg). Erbjuder tandblekning på 40 minuter och på 60 minuter beroende på vilken nyans dina tänder är från början.

WhiteSmile Scandinavia använder sig av BrillitSmile’s produkter och blått laserljus.

BrilliantSmile har dryga 10 år i branschen och deras produkter är därför välbeprövade och håller hög kvalitet samt är både skonsamma och effektiva.

WhiteSmile använder BrilliantSmile’s produkter i kombination med plasmaljus för att aktivera blekningsmedlet.

Patienter som bleker sina tänder med plasmaljus behöver vanligtvis inte återkomma för upprepande behandling då det ger ett väldigt bra och hållbart resultat.

Erbjuder också Brilliant Smile NanoSeal Total+ försegling för att du ska kunna äta och dricka som vanligt direkt efter blekningen.

Pris: En 40-minuter behandling kostar 995 kr, 60 minuter 1290 kr

SugarMe Esthetics

Sugarme esthetics logga
Telefonnummer: 010-330 04 60
E-post: [email protected]
Hemsida: sugarme.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken Sugar Me Esthetics

Sugar Me Esthetics är en skönvårdsklinik som utför en mängd olika sorter skönhetsbehandlingar, bland annat tandblekning.

Kliniken bleker tänder med Megawhite Express Laser Teeth Whitening som är en blekningsmetod som enbart tar 20 minuter!

En laserblekning som bygger på marknadsledande teknik i kombination med en exklusive tandblekningsformula. Bleker dina tänder 4-12 nyanser.

Eftersom kliniken är en skönhetsklinik och inte en tandvårdsklinik så använder de sig inte av väteperoxid (eftersom de enbart får användas av tandläkare om de ska vara mer koncentrerat än hemmablekning) vilket gör att blekningen är väldigt skonsam för tänderna och det är väldigt liten risk att du får ilningar eller blir väldigt känslig i munnen efter avslutat behandling. Det innebär också dock att de inte kan garantera ett resultat eftersom det inte går att bleka själva tanden så som väteperoxid gör, utan det är missfärgningarna som försvinner men majoriteten av kunderna upplever att deras tänder bleks 4-12 nyanser.

Behandlingen går att genomföra 4 gånger per år och max 2 gånger per dag.

Pris: 20 minuters blekning kostar 1395 kr

Distriktstandvården

Distriktstandvarden logga
Telefonnummer: 08-412 007 50
E-post: [email protected]
Hemsida: distriktstandvarden.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken Distriktstandvården

Detta är en kedja med flera tandvårdskliniker i Stockholms län, några av klinikerna är före detta Folktandvårdens kliniker.

Använder sig av samma metod som Folktandvården vilket går ut på att du påbörjar din behandling på kliniken där du först bokar ett besök för undersökning där tandläkare gör en bedömning av dina tänder och ser om dina tänder är friska nog för att göra en blekning eller om du behöver göra några förebyggande behandlingar.

Sedan tillverkas en personligt utgjuten skena i mjukplast för dina tänder. Efter det får du med dig en blekningsgel och noggranna anvisningar hur blekningen ska gå till med dig hem.

Du applicerar blekningsgelen i skenorna och sätter den på dina tänder, proceduren upprepas 7-10 dagar tills du uppnått önskar resultat.

På efterföljande kontroller följs behandlingen upp för att se till att nu är nöjd med resultatet.

Pris: 150 k per käk

Eva Hultén Tandblekning AB

Eva Hultén Tandblekning AB Logga
Telefonnummer: 08-400 20 888
E-post: [email protected]
Hemsida: www.blektanderna.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken Eva Hultén Tandblekning AB

Eva Hultén är enklinik som är specialiserad på tandblekning där alla blekningar sker av den legitimerade tandläkaren Eva Hultén som har lång erfarenhet inom tandvård.

Kliniken använder sig av BrilliantSmiles produkter som är bland marknadens mest skonsamma men effektiva produkter. BrilliantSmiles produkter är noga utvalda och välbeprövade för att ge så bra resultat som möjligt med så lite negativ påverkan som möjligt på dina tänder och din munhåla.

En väteperoxid-gel appliceras på tänderna och aktiveras sedan med hjälp av plasmaljus. Plasmaljuset innehåller inga farliga UV-strålar. Bleknings-gelen byts ut 3 gånger under behandlingen.

Ett besök på kliniken tar ca 2 timmar och i behandlingen ingår borttagning av tandsten samt efterbehandling för att kunna äta och dricka som vanligt direkt efter behandlingen utan att förstöra blekningen.

Kliniken erbjuder en kostnadsfri konsultation om du är osäker eller vill ha mer information.

Pris per behandling ligger på 4300 kr

Amazing Smile

Amazing Smile logga
Telefonnummer: +46 8 6406640
E-post: [email protected]
Hemsida: amazingsmile.se

Hitta till kliniken

Information om tandblekningskliniken Amazing Smile

Detta är en klinik specialiserad på tandblekning som finns på några ställen runt om i Sverige, bland annat Södermalm i Stockholm.

Amazing Smile har som mål att utföra professionell tandblekning till ett bra och billigt pris men samtidigt ska du som kund känna dig nöjd med resultatet när du går där ifrån.

De använder sig av en bleknings-gel som aktiveras med hjälp av plasmaljus.

Behandlingen tar ca 60 minuter och tina tänder blir upp till 12-15 nyanser ljusare.

Kliniker erbjuder nöjd kund garanti till alla kunder som betalar fast pris.

Är man två personer som kommer tillsammans och vill ha varsin blekning betalar man 3195 kronor tillsammans.

Pris: För en behandling betalar du 1795 kr för en person