WHITE ONE - BETYG 5/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksVerksamma på 6 marknader

Fördel med dentaworksEgentillverkade högkvalitativa produkter

Fördel med dentaworksBra aktivitet i sociala medier med nöjda kunder

Nackdel med dentaworksFraktkostnad för samtliga ordrar

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Banköverföring Banköverföring från Svenska banker

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 1-4 dagar från beställningsdatum

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 49 Kr för samtliga ordrar

FULLSTÄNDIG RECENSION AV WHITE ONE

Många av oss är ute efter produkter som ska förbättra både vårt yttre och vår inre hälsa.

Vill du bleka dina tänder, få längre ögonfransar eller bättre munhygien?

Hos White One hittar du skönhets- och hälsoprodukter, till exempel kosmetika, kosttillskott och tandblekning.

Bara i Sverige har White One över 500 000 nöjda kunder. Nedan kan du läsa mer om vilka produkter de säljer, produkternas priser, frakt, leverans och annat som kan vara bra att veta.

Ta även del av de främsta fördelarna med att handla hos White One.

BILDER FRÅN WHITE ONEs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Produktutbud hos White One

White One har samlat ett brett utbud av produkter inom sitt område. Här hittar du produkter inom tandblekning, munhygien, hudvård, kosmetika, kosttillskott, protein och hårvård. Produkterna har genomgått tester för att utröna deras effektivitet, och White One väljer ut de produkter som kan ge dig ett bra resultat.

Alla White Ones tandblekningsprodukter kommer från deras eget märke. Här finns tandblekningspennor, tandblekningsgeler, tandblekningsmunspray och tandblekningstandkräm. De säljer även plasmaljus till din tandblekning och hela kit bestående av flera av dessa produkter. Om du har blekt dina tänder tidigare kan du välja den metoden du föredrar, men om du är nybörjare kan ett av deras kit vara att rekommendera. Där kan du testa dig fram till att hitta en metod som passar dig och dina tänder, och fortsättningsvis kunna köpa just den produkten. Om du klickar på produkterna får du mer information om dem, och du kan även ta del av kunders recensioner av dem.

Priser på produkter hos White One

Priserna på White Ones produkter ligger ungefär på samma skala som de flesta andra tandblekningsprodukter på marknaden idag, och du kan hitta både billiga och dyrare varianter. En munspray kostar strax under 50 kronor, medan ett helt kit kostar lite under 600 kronor. Det här gör att du kan välja dina produkter utefter hur mycket du själv känner att du vill spendera på produkterna.

Frakt, betalning och leveranser hos White One

Hos White One kan du välja mellan att betala med kort (Visa eller Mastercard), Klarna faktura eller direkt via din internetbank. Om du väljer att betala med kort sker betalningen säkert via Payson och Paypals säkerhetssystem. Leveranstiden är cirka 1 – 4 dagar, såvida inte produkten är tillfälligt slut i lagret. Fraktkostnaden ligger på 49 kronor om du handlar inom Sverige. White One levererar över hela världen, och beställer du från ett annat land än Sverige tillkommer kostnader för frakten.

Öppet köp

Ångrar du ditt köp? Alla varor hos White One har 14 dagars öppet köp, inom vilka du kan ångra och returnera ditt köp och få pengarna tillbaka. Varan ska då vara oanvänd och förpackningen ska vara obruten. Om så är fallet återbetalas alla kostnader; inklusive frakt, skatter och andra avgifter. Returfrakten står du dock själv för.

Såhär kontaktar du White ones kundservice

Du kan kontakta White Ones kundservice genom att skriva till dem via ett kontaktformulär direkt på hemsidan. Du kan också maila din fråga eller synpunkt direkt till [email protected] Om det gäller din order skickar du mailet till [email protected]

På hemsidan har de också svarat på några av de mest förekommande frågorna, så där kan du ta dig en titt innan du skickar iväg ett mail till dem.

Hemsida och sociala medier

White Ones hemsida är stilren och enkel att navigera sig fram på. Högst upp hittar du en meny bestående av följande kategorier: Tandblekning, Munhygien, Hudvård, Kosmetik, Hårprodukter, Kosttillskott och Protein.

Bredvid dessa kan du välja vilket språk du vill läsa hemsidan på (svenska, engelska, norska, danska och finska).

När du skrollar ned lite på startsidan hittar du White Ones bästsäljare och ytterligare lite längre ned hittar du övrig information så som kundservice och information om betalning och leverans etcetera.

Att deras hemsida är enkelt uppbyggd och inte så plottrig gör det bekvämt för dig att navigera och hitta det du söker på den.

Genom att klicka på produkterna kan du läsa korta recensioner på dem från kunder. Dessa recensioner är dock inte samlade på en och samma sida ännu. Det finns inte heller några för- och efterbilder på hemsidan.

White One finns på sociala medier som Facebook, Instagram och Youtube. På deras Youtube-kanal (White One) publicerar de till exempel recensioner och andra sammanhang där de har blivit omnämnda. På Instagram (Whiteonecom) publiceras främst bilder på deras produkter, och här kan du också se bilder på personer som använder produkterna.

Även deras Facebook-konto följer samma röda tråd, men här publiceras även erbjudanden, rabatter och nyheter i sortimentet med mera.

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR WHITE ONE:


White One Tandblekning
5 BETYG
Fördelar

- Högkvalitativa produkter

- Halvmiljon nöjda kunder

- Betyg hos Prisjakt: 9,1/10

Nackdelar

- Priserna ligger lite över medel

- Leveranstid på 1-4 dagar

- Fraktkostnad för alla ordrar

Kriterier vi bedömt
White Ones produkter är inte alltid de allra billigaste, och det är inte heller frakten. Detta vägs dock upp med ett högkvalitativt och ett eget sortiment av produkter som har många nöjda användare. Du kan dessutom komplettera din beställning med produkter från andra områden än tandblekning, vilket gör det enkelt att handla mycket från dem på samma gång. Därför kan vi varmt rekommendera White One.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: