THE SMILE SHOP - BETYG 4/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksBra priser och kvalitativa produkter

Fördel med dentaworksBra urval av tandblekningsprodukter

Fördel med dentaworksMycket tillbehör för munhygien

Nackdel med dentaworksInget telefonnummer att kontakta dem på

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Banköverföring Banköverföring från Svenska banker

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 1-3 dagar med posten

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 29 kr, order över 500 kr = gratis frakt

SAMMANFATTANDE BETYG FÖR THE SMILE SHOP

The Smile Shop har tänkt till vilka produkter de vill sälja, vilket gör sajten pålitlig. Det är både enkelt att lägga en beställning och går snabbt att få hem produkterna. Vi kan rekommendera The Smile Shop för alla som är intresserade av tandblekning!

Relativt nya

The Smile Shop är en relativt ny e-handelssajt för dig som är på jakt efter tandblekningsprodukter och munhygiensprodukter.

Sajten startades år 2011 i Stockholm där de än idag har sin bas. The Smile Shop säljer produkter från såväl sitt eget märke som andra märken inom området. Produkternas varumärken är till största del välkända, och samtliga produkter är skonsamma mot din mun och din emalj.

The Smile Shops tandblekningsutbud

Hos The Smile Shop hittar du ett välsorterat utbud av tandblekningsprodukter i olika modeller.

Här finns till exempel tandblekningspennor, tandblekningsmunspray och tandkrämer som bleker dina tänder.

De säljer också kit bestående av till exempel eltandborste, tandkräm och munskölj, samt Blue Lights plasmaljus, som är en skena som fördubblar effekten av tandblekningsgeler- och pennor.

Både tandkrämer som bleker dina tänder och tandblekningspennor är mycket enkla att använda, och du slipper att gå runt med en skena i munnen under tiden som tandblekningsmedlet gör sin verkan.

Fördelen med munsprayen är den fungerar som två i ett – du får både vitare tänder och en friskare andedräkt. Produkterna hos The Smile Shop är utvalda för att de är skonsamma för dig. Du behöver med andra ord inte oroa dig för innehållet i de produkter du beställer hem.

Sajten har ett eget varumärke som heter The Smile Shop men fungerar också som återförsäljare av andra svenska och internationella varumärken inom tandblekning och munhygien.

Några exempel är BrilliantSmile, Dentalogica, EaseWhite och Love That White Smile. Förutom tandblekningsprodukter säljer också The Smile Shop eltandborstar och andra produkter inom munhygien, så som tandtråd, tandkräm och munskölj.

I anslutning till produkterna kan du välja att lägga till dem i din önskelista, förutsatt att du har skapat ett personligt konto hos The Smile Shop. Du kan också läsa produktbeskrivningar samt skriva eller ta del av andras recensioner av produkten i fråga.

BILDER FRÅN THE SMILE SHOPs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Det är inte svårt att klicka hem dina produkter från The Smile Shop.

De erbjuder fri frakt om du handlar för minst 500 kronor (i annat fall ligger frakten på 29 kronor) och snabb leverans på (1-3 dagar).

När dina produkter fraktas till dig hämtar du enkelt ut dem hos ditt närmaste uthämtningsställe. Alla leveranser har full spårbarhet.

Vad händer om du ångrar ditt köp?

The Smile Shop erbjuder öppet köp i 14 dagar. Om du ångrar ditt köp kan du alltså skicka tillbaka produkten, men varan ska då vara i gott skick, och plomberingen – om sådan finns – ska inte vara bruten. Om du skickar tillbaka en vara står du själv för fraktkostnaden.

Betalningsmetoder

Hos The Smile Shop kan du välja mellan att betala med tre olika korttyper: American Express, Mastercard och Visa. Du kan också välja att betala med faktura, delbetalning och direktbetalning.

Om du behöver kontakta The Smile Shop skickar du ett mail till dem med din fråga, gärna tillsammans med ett ordernummer om du har ett sådant. Mailet skickas till [email protected]

De har inget telefonnummer som du kan nå deras kundsupport på.

Priser på produkterna hos The Smile Shop

För många är priset viktigt när man köper en produkt. Priserna hos The Smile Shop ser ungefär likadana ut som hos många andra e-handelssajter inom området. Bland vissa produkter sänker de dock priset rejält emellanåt, så se till att hålla utkik efter dem! I och med att The Smile Shop erbjuder relativt låg fraktkostnad (29 kronor) samt fri frakt om du handlar för minst 500 kronor kan du dessutom komma undan ännu billigare.

Hemsida och sociala medier

www.thesmileshop.se är en användarvänlig hemsida med enkel och stilren design.

På startsidan hittar du inspiration i form av populära produkter som har fått bra betyg från sajtens kunder.

Menyn är tydligt indelad i olika kategorier: Tandblekning, Tandborstar, Mun & hälsa samt Varumärken. Varje kategori har sina egna underkategorier, vilket gör det enkelt för dig att leta dig fram till den typ av produkt eller varumärke som du är ute efter.

Överst och till höger på sidan hittar du också information om ditt köp, till exempel en varukorg. Där kan du också skapa ett eget konto hos The Smile Shop, vilket underlättar för dig om du ska handla fler gånger från sajten. De sparar då din leveransadress och här kan du spåra dina beställningar. Om du väljer att skapa ett personligt konto kan du också använda dig av funktionen Min önskelista. Där hittar du alla produkter som du har valt att spara, men ännu inte beställt. The Smile Shop finns också på Facebook. Dock är de i dagsläget inte aktiva där.

Tyvärr har The Smile Shop inga före- och efterbilder på sin egen hemsida, vilket skulle ha uppskattats. Däremot säljer de produkter från många välkända varumärken inom tandblekning, och före- och efterbilder av dessa går att hitta på andra ställen runtom på internet.

En egen flik för de rabatterade produkterna som finns på hemsidan är också något man skulle önska. I övrigt är hemsidan en bra och användarvänlig sådan!

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR THE SMILE SHOP:


The Smile Shop Tandblekning
4 BETYG
Fördelar

- Specificerade på tänder

- Har eget varumärke för tandblekning

- Ta del av andras recensioner

Nackdelar

- Inget telefonnummer synligt

- 29 kr frakt

- Inga före och efter bilder

Kriterier vi bedömt
I det stora hela är The Smile Shop definitivt en bra e-handelssajt för dig som är på jakt efter tandblekningsprodukter och munhygiensprodukter. Utbudet är brett, men också välsorterat. Tyvärr blir det inte en 5a i betyg då de inte har fullständiga kontaktuppgifter.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: