SWISS LUX - BETYG 5/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksFramtagna av tandläkare i Schweiz

Fördel med dentaworksEl-tandborste för 1 kr vid beställning

Fördel med dentaworksTrovärdiga aktörer med många kontaktuppgifter

Nackdel med dentaworksInga före- och efterbilder på hemsidan

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Paypal rund ikon Betalning via PayPal genom din bank

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Betalning med American ExpressBank eller kreditkortet American Express

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 2-4 dagar med gratis leverans. 1-2 dagar med express

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 0 kr för vanlig leverans, 49 kr för expressleverans

FULLSTÄNDIG RECENSION AV SWISS LUX

Swisslux är ett företag som säljer tandblekningsprodukter för hemmabruk utvecklade av tandläkare i Schweiz som har jobbat hårt för att få fram effektiva och skonsamma produkter för tandblekning hemma.

Att det är tandläkare och inte ”skönhetsfolk” som har utvecklat produkterna är en fördel eftersom de vet vilka konsekvenser det kan få att använda produkter som fräter och skadar dina tänder och mun. Det är företaget själva som har tagit fram deras produkter helt från grunden och grundarnas kunskap är vägen till deras framgång!

Swisslux är så övertygande om att deras produkter håller världsklass att de erbjuder alla kunder garanti, som om du inte tycker att dina tänder blev tillräckligt vita av behandlingarna från ett tandblekningskit så skickar de dig ett till paket!

Hos Swisslux kan du välja om du vill använda dig av tandskenor med bleknings-gel eller om du heller vill använda strips som du fäster på tänderna – allt för att du ska kunna hitta den metoden som känns bäst för dig!

Swisslux säger att deras produkter har världsklass och att tänderna blir så vita av att blekas med deras produkter så du behöver inte gå till tandläkaren och spendera dyra pengar och tid för att göra en blekning.

BILDER FRÅN SWISS LUXs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Utbud av produkter

Swisslux erbjuder tandblekning både genom tandskenor med bleknings-gel och genom blekningsstrips.

Prodental RX är ett komplett tandblekningskit där du får 2 stycken tandblekningsskenor som du formar efter dina tänder genom att doppa i varmt vatten, placera i munnen längst tandraden och sedan forma den efter dina tänder med hjälp av fingrarna. Du får också med 20 ml tandbleknings-gel som du placerar i skenan. Du upprepar detta 7-14 dagar och behandlingen tar bort missfärgningar samtidigt som den bleker din emalj. Behandlingen är peroxid fri vilket gör att den är skonsam och fräter ej på dina tänder. Bleknings-gelen du får med i kitet räcker även för att göra touch-up på nya enstaka missfärgningar som uppstår. Du kan också köpa extra tandskenor eller refill av tandblekningsgelen om du har kvar tandskenor från en tidigare blekning.

Om du tycker att det verkar krångligt och jobbigt att ha en skena i munnen som du måste forma efter dina tänder så kan du istället använda dig av Swisslux blekningsstrips! Det är remsor som du fäster på tandraden och låter sitta där i 30 minuter, upprepa detta dagligen i 1-2 veckor. I varje paket får du med 28 stycken strips. Ett väldigt enkelt och skonsamt sätt att bleka sina tänder på.

Frakt & Kundservice

Hos Swisslux betalar du ingen frakt när du beställer och vill få leverans inom Sverige, du kan då räkna med att få din leverans inom 3-4 arbetsdagar.

Har du mer bråttom och vill ha ditt paket snabbare så väljer du snabbleverans och då kostar frakten 49 kr.

Swisslux skickar till de flesta länderna inom EU men då tillkommer en liten frakt avgift, men de lovar att det inte är en så dyr avgift.

Vill man veta mer exakt till vilka länder de levererar och vad kostnaden blir så uppmanas man att ta kontakt med deras kundservice.

Swisslux kundservice når man på flera olika sätt, du kan chatta med dem på deras hemsida http://www.swisslux.se, ringa dem på telefonnummer 08 – 559 223 23 alternativt skicka e-post till [email protected] Kundservicens öppettider är mellan 9-17 måndag – fredag.

Betalningsalternativ

Du kan välja att betala med American Express, VISA eller MasterCard kort, PayPal eller mot faktura. Att betala med kort är alltid gratis på Swisslux.

Väljer du att betala mot faktura så kan du välja att betala allting på en gång eller att dela upp betalningen, att betala mot faktura kostar ingenting extra och fakturan som du får med i leveransen ska vara betald inom 14 dagar, du behöver alltså inte betala någonting innan du har fått dina varor.

Väljer du att dela upp fakturan betalar du minst 50 kr med aviavgift 29 kr och årsränta 19.90%.

När du handlar hos Swisslux har du full ångerrätt i 14 dagar från det att du har mottagit din försändelse i enlighet med distansköplagen.

Varan måste dock vara oanvänd och i obruten förpackning du kan alltså inte testa produkten innan du bestämmer dig. Men Swisslux erbjuder som tidigare nämnt garanti till alla sina kunder, vilket innebär att om du inte blir nöjd med resultatet efter att ha följt anvisningarna så kan du få en ny produkt. Kontakta Swisslux kundservice om du vill byta en produkt eller inte är nöjd med resultatet så vägleder de dig hur du ska gå tillväga.

Pris

Prodental RX Komplett Tandblekningskit kostar just nu 595 kr och ordinarie pris är 1195 kr. Väljer du tandblekningsstripsen Swiss Whiteningstrips kommer du undan lite billigare då de endast kostar 399 kr just nu och 795 kr till ordinarie pris.

Det ordinarie priset på blekningskitet med skenor ligger i det övre prisspannet om man jämför med andra webbshoppar som också säljer tandblekningsprodukter och det är till och med bara någon hundralapp billigare än vad det kan kosta att gå till en klinik som bleker dina tänder på en enda behandling.

Tandblekningsstripsen däremot är en prisvärd metod för att bleka dina tänder och om du bara har lite missfärgade tänder och bara behöver upprepa behandlingen med remsorna i 1 vecka så räcker till och med ett paket till två personer.

Användarvänlighet

Swisslux säljer inte enbart tandblekningsprodukter utan säljer även hudvård, kosmetik och en del hälsoprodukter så tandblekning är enbart en kategori med produkter på sidan. Det gör att informationen om just de produkterna ibland är lite svår att hitta för man vet inte om det gäller generellt för företagets alla produkter eller just för dessa produkter.

Men det finns gott om information om vad tandblekning är för något, hur det går till och varför man bör välja just Swisslux produkter när man ska bleka sina tänder hemma. Varje produkt har också bra information om vad kittet innehåller, hur du använder produkten och kommenterar från en tandvårdsrådgivare.

Swisslux har tydliga svar på alla de vanligaste frågorna vad gäller frakt, byten/returer, leveranser och så vidare och deras kundservice verkar lätt att få kontakt med.

På hemsidan hittar man också omdömen från tidigare köpare men inga tydliga före och efter bilder.

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR SWISS LUX:


Swiss Lux Tandblekning
5 BETYG
Fördelar

- Produkter framtagna av proffs

- Lätt navigerad e-butik

- En känsla av hög kvalitet och lyx

Nackdelar

- Lång leveranstid (2-4 dagar)

- 49 kr för expressleveranser

- Inga före- och efterbilder

Kriterier vi bedömt
En webbutik som ger en lyxig känsla. Produkterna är högkvalitativa och företaget är pålitligt och trovärdigt. En utav de bättre tandblekningsföretagen på marknaden helt klart.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: