STYLINGAGENTEN - BETYG 4/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksHar funnits och varit aktiva sedan 2007

Fördel med dentaworksHöga poäng på omdömen och recensioner på Prisjakt

Fördel med dentaworksSäljer trovärdiga och etablerade varumärken

Nackdel med dentaworks28 kr frakt vid beställningar under 499 kr

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

BanköverföringBanköverföring från Svenska banker

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 1-3 arbetsdagar. Expressleveranser på 1 dag tillgängligt

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 28kr vid beställningar under 499 kr, över 499 kr är alltid gratis

FULLSTÄNDIG RECENSION AV STYLINGAGENTEN

Stylingagenten.se är en e-butik som bland annat säljer tandblekningsprodukter.

Företaget har varit aktivt ända sedan 2007, något som alltid bådar gott när man ger sig ut och handlar i den djungel som internethandeln kan vara ibland.

Ett äldre företag har uppenbarligen gjort något rätt och har nöjda, återkommande kunder annars skulle deras affärskoncept inte ha fungerat. Detta bekräftas också av det höga omdöme som Stylingagenten.se har fått på Prisjakt. Poängen som deras användare gett är hela 9.38 av 10. Det är riktigt bra!

Stylingagenten.se har valt att arbeta tillsammans med några av de största och mest kända tillverkarna inom tandblekningsbranschen så man behöver på intet sätt oroa sig för att motta undermåliga produkter. Man säljer bland annat produkter från Brilliant Smile, Oh! White och Pierrot för att bara nämna några.

BILDER FRÅN STYLINGAGENTENS WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Det första man slås av när man besöker Stylingagenten.se är hur lättöverskådliga deras sajt är.

Det finns en stor huvudmeny som listar alla olika produkter som företaget säljer. Längst ner på sajten hittar man en meny som tar upp annan information. Här kan man till exempel hitta svar på alla frågor man har om köpevillkor, frakt, leverans och liknande saker.

Det är lätt att navigera och man hittar genast till tandbleknings- avdelningen utan att stöta på några problem. Denna kategori är sedan uppdelad i två underkategorier vilket gör det ännu lättare att orientera sig bland alla produkter och hitta precis det som man är ute efter.

Det finns utförliga beskrivningar och även bilder gällande varje produkt. Och när man väl bestämt sig för vad man skall köpa är det enkelt att lägga varan i kundkorgen och genomföra köpet. Det finns flera olika betalningsmetoder så kunden har möjlighet att välja det som passar bäst.

Det går att betala via faktura, kort eller bank. Man kan även välja att delbetala om man skulle vilja det.

Stylingagenten.se samarbetar med Klarna, vilket gör att man kan lita på att de transaktioner som utförs alltid är säkra.

Omdömen av användare

En annan bra funktion som finns hos denna e- butik är att kunderna kan lämna omdömen.

I direkt anslutning till produkten kan man läsa vad de som tidigare köpt den har tyckt. Detta är mycket användbart om man står i valet och kvalet över vad man skall köpa. Det är alltid bra att få ta del av oberoende omdömen för att kunna bilda sig en uppfattning innan man genomför ett köp.

Genom att läsa omdömen kan få reda på saker både om produkten man är intresserad av samt om företaget som säljer den.

Hur är det att handla på Stylingagenten.se?

Den allra största fördelen med företaget Stylingagenten.se är deras stora utbud. Det finns inget värre än att behöva surfa runt på en massa olika sidor för att hitta olika saker som man vill ha.

Hos Stylingagenten.se finns det mesta på ett och samma ställe! Man har flera olika typer av tandblekningsprodukter. Som kund kan man välja och vraka.

Här finns allt från de enklaste tandblekningspennor som bara kostar strax över hundralappen till ett riktigt lyx- kit som lovar att ge vita tänder under en enda sittning. Här finns dessutom flera bra startkit där man får allt man behöver för att komma igång med blekningen av sina tänder.

Något som alla definitivt borde investera i är en blekande tandkräm.

När man väl genomfört sin blekning kan det vara ett bra sätt att underhålla resultatet på. Stylingagenten.se har flera olika att välja mellan. Självklart finns de också i samma märken som blekningarna. På så sätt kan man fortsätta med produkter från samma märke genom hela blekningsprocessen och även under efterarbetet och underhållet av resultatet. Varför byta om man är nöjd?

Leveransinformation

Leveransvillkoren hos Stylingagenten.se är också bra. Företaget strävar efter att leverera beställningarna till kunderna så fort som möjligt och hanterar ordrar samma dag som de kommer in.

Den normala leveranstiden är 1- 3 dagar vilket är helt normalt och ligger i linje med vad som är brukligt för företag med onlinebutiker.

Leveranstiden kan naturligtvis variera en del beroende på vart man bor och hur långt beställningen skall skickas.

En positiv faktor är att de väljer olika leverantörer för olika försändelser, så beställer man något litet så levereras det direkt hem i brevlådan istället för att man behöver hämta det på ett utlämningsställe. Mycket bekvämt och bra. Men det allra bästa är ändå de låga fraktkostnaderna.

För en beställning under 499 kronor är frakten bara 28 kronor, en summa som är mycket lägre än vad många andra tar. Beställer man för mer än 500 kronor så är frakten dessutom gratis.

Företaget levererar inte bara inom Sverige utan även till våra nordiska grannländer Norge, Danmark och Finland. Beställer man därifrån skall man dock vara medveten om att fraktkostnaden blir något lite högre- nämligen 99 kronor.

Skulle man inte vara nöjd med någon av de produkter man beställt från Stylingagenten.se så har man, precis som lagen gör gällande, rätt att ångra sig i 14 dagar och där med får du också tillbaka dina pengar.

Detta gäller naturligtvis bara om produkten är oanvänd och i obrutet skick. Kontakta då Stylingagenten.ses kundtjänst innan du skickar tillbaka varan så att allt går rätt till och företaget vet om att varan kommer tillbaka och kan hantera returen.

Returnera kan man så klart även göra om en vara defekt eller skadad på något vis. När det gäller returer av det här slaget står Stylingagenten för alla fraktkostnader om man skickar med ett kvitto på summan som den kostat. Detta är positivt och visar att företaget är seriöst. Innan man skickar tillbaka några som helst produkter, och oavsett varför returen sker, så skall man alltid kontakta kundtjänsten. Då slipper det uppstå några missförstånd.

Stylingagenten.ses kundtjänst nås på flera olika sätt. Det finns ett kontaktformulär på sajten, alternativt kan man maila eller ta kontakt via den chatt som är öppen mellan 13- 15.00 under alla vardagar. Chatten kan även ha öppet andra tider men det är dessa timmar som är garanterade.

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR STYLINGAGENTEN:


StylingAgenten Tandblekning
4 BETYG
Fördelar

- Trovärdig e-butik

- Bra tandblekningsprodukter

- Prispressare

Nackdelar

- Lite för lång leveranstid

- 28 kr leveranser

- Enbart 2-timmars chatt om dagen

Kriterier vi bedömt
En trovärdig e-butik som säljer en mängd olika produkter inom skönhet. Litet utbud av faktiska tandblekningsprodukter gör att butiken för en 4a i betyg istället för en 5a.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: