SHY TO BUY - BETYG 3/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksUppsjö av produkter för “pinsamma problem”

Fördel med dentaworksSnabba leveranser på ner till 24 timmar

Fördel med dentaworksEtablerade på 10 st olika marknader

Nackdel med dentaworksAvsaknad av före- och efter bilder

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Banköverföring Banköverföring från Svenska banker

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 24-48 timmar

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 59 Kr för ordrar under 499 Kr, över det så är det gratis.

FULLSTÄNDIG RECENSION AV SHY TO BUY

Är du på jakt efter tandblekningsprodukter, eller kanske någon annan produkt inom området skönhet och hälsa?

Hos Shy to Buy hittar du ett brett och välsorterat utbud av produkter inom området för både män och kvinnor.

Shy to Buy grundades 2003, och har sedan dess haft över 100 000 kunder. De har hela 10 olika marknader/språk, till exempel svenska, norska, engelska och finska.

Nedan kan du läsa mer om deras utbud, hemsida och leveranser. Du får även ta del av de fyra främsta fördelarna med att handla hos Shy to Buy, så att du snabbt kan bestämma dig för om det är något för dig.

BILDER FRÅN SHY TO BUYs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Sortiment och produktutbud hos Shy to Buy

Hos Shy to Buy hittar du produkter inom skönhet och hälsa – här kan du handla allt ifrån produkter mot håravfall till tandblekningsprodukter. Fokus ligger främst på olika hälso- och skönhetsprodukter som kan kännas jobbiga eller till och med pinsamma att handla i vanliga affärer.

Inom området tandblekning säljer de främst hela kit bestående av skenor och tillhörande tandblekningsgel. De har också ett utbud av coconut oil pulling. Detta är en tandblekningsmetod som innebär att du gurglar några teskedar kokosnötolja i cirka 20 minuter. Du kan med fördel göra detta i samband med att du borstar tänderna varje morgon, men för vitare resultat kan du med fördel göra det flera gånger om dagen. Märkena bland produkterna är till exempel Mint Cosmetics och Somatox.

På samma sida som Shy to Buys produktutbud av tandblekningsprodukter finns ger de också mycket information och tips om tandblekning, olika metoder och beprövade huskurer som du kan göra med till exempel bakpulver och citron. Det räcker med ett besök hos Shy to Buy för att veta allt om tandblekning och hur det går till.

Priser på tandblekningsprodukter hos Shy to buy

Att bleka tänderna kan kosta en hel del. Du får vara beredd att lägga ut en del pengar på tandblekningskitten hos Shy to Buy. Detta beror främst på att de endast säljer hela kit av tandblekningsprodukter, och alltså inte separata geler och tandkrämer eller dylikt. Priserna för dessa kit skiljer sig dock inte nämnvärt från andra sajter som säljer liknande kit.

Frakt, betalning och leveranser hos Shy to Buy

Leveranserna hos Shy to Buy är både diskreta och snabba. Du kan få hem dina produkter inom 24 – 48 timmar, men då får du också vara beredd på att betala lite mer i frakt. Sammanlagt erbjuder de fem olika leveransalternativ – allt ifrån gratis leverans och upp till en fraktkostnad på 149 kronor beroende på hur snabbt du vill få hem produkterna. Shy to Buy levererar inom hela Sverige, till stora delar av Europa samt till ytterligare ett par länder runtom i världen. Om du beställer från utlandet kan dock ytterligare fraktkostnader tillkomma.

Shy to Buy erbjuder också många betalningsalternativ. Du kan betala med faktura, kort (Visa, Mastercard, Maestro eller American Express), internetbank, banköverföring eller delbetalning. Med delbetalning kommer dock en aviavgift på 29 kronor. Allt som allt har du alltså många olika valmöjligheter vad gäller betalning och leverans. Om du skulle ångra ditt köp så har du 30 dagars ångerrätt, men då står du själv för returfrakten. Observera att för att få returnera produkten måste den vara oanvänd.

Kontakta Shy to Buys kundservice

Att kunna erbjuda bra kundservice är viktigt för Shy to Buy. Du kan välja mellan att ringa dem eller maila dem om du behöver hjälp. Du når dem på 08-44 68 51 35 eller [email protected] Du kan även fylla i ett kontaktformulär direkt på hemsidan. De har också en livechatt, där du kan ställa din fråga direkt till någon som arbetar på Shy to Buy. Shy to Buy har också en flik vid namn Vanliga frågor, där de ger svar på de mest förekommande frågorna. Där hittar du förmodligen det mesta du behöver svar på.

Hemsida och sociala medier

Shy to Buys hemsida är enkel att navigera på. Menyn består av olika kategorier: Man, Kvinna, Unisex, Kroppsdel och Märke, med tillhörande megamenyer. På det här sättet hittar du snabbt fram till den produkten eller det märket som du är ute efter. Du kan även välja att söka på produkter utifrån deras popularitet, sänkta priser samt nya produkter i sortimentet.

På hemsidan har de också publicerat recensioner av deras produkter, men tyvärr inga före- och efterbilder. Några sådana kan du dock ta del av på sociala medier, där de länkar till exempelvis bloggar som har recenserat deras produkter.

Shy to Buy finns som sagt i sociala medier. De har en Facebook-sida där de tipsar om produkter, delar med sig av kundrecensioner och delar med sig av sina senaste erbjudanden från hemsidan. De finns också på Twitter (ShytoBuy_Sweden) och på Instagram (shytobuy.se).

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR SHY TO BUY:


Shy To Buy Tandblekning
3 BETYG
Fördelar

- Levererar till många länder

- Snabba leveranser på 24-48 timmar

- Säljer färdiga startkit

Nackdelar

- Aviavgift för delbetalningar

- Inte allt för stort utbud

- Inga före- och efter bilder

Kriterier vi bedömt
Shy to Buy har gjort sitt allra bästa för att så många som möjligt ska kunna ta del av deras sortiment. Hos dem kan du känna dig säker på att du hittar ett betalningsalternativ och ett frakt- och leveransalternativ som passar just dig. Stort plus är också att det breda sortimentet av produkter gör att du kan beställa hem produkter inom många olika områden på en och samma gång. Vi kan definitivt rekommendera Shy to Buy.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: