DENTWAY - BETYG 5/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksRådgivande tandläkare som svarar på frågor

Fördel med dentaworksCertifikat från Trygg e-handel (aktiverat 2011)

Fördel med dentaworksFöre- och efterbilder på användare

Nackdel med dentaworks40 kr frakt för order under 400 kr

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: I stort sett alltid 2 dagar

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 40 kr för order under 400 kr, över så är det gratis

FULLSTÄNDIG RECENSION AV DENTWAY

Dentway är ett av Nordens ledande företag inom tandblekning för hemmabruk.

På sin hemsida säljer de tandblekningsprodukter från sitt eget märke, men också andra tandhygiensprodukter från välkända varumärken på marknaden, så som Colgate och SB12.

Dentway grundades år 2005, och sedan dess har de sålt över 100 000 produkter i flera olika länder. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Dentways tandblekningsutbud

Hos Dentway hittar du ett välsorterat utbud av tandblekningsprodukter. Här finns hela kit med bleknings-gel, skenor, bruksanvisning och förvarings-ask.

Skenorna är formbara, vilket gör att de kommer passa dina tänder bra hur de än ser ut. De säljer även refills och white strips.

Produkterna är fria från ämnet peroxid, och är därför skonsamma mot både tänder och tandkött.

I anslutning till produkterna finns bilder på dem samt en kortare beskrivning av deras användningsområde och formula.

Om du väljer att använda dig av deras bleknings-gel med tillhörande skena eller deras white strips är upp till dig, och på hemsidan ger de tydliga instruktioner om hur du använder de olika teknikerna.

Förutom tandblekningsprodukter kan du köpa andra produkter för god munhygien hos Dentway. De säljer till exempel tandborstar, tandkrämer och produkter mot dålig andedräkt från välkända varumärken som OralB, Colgate, Pepsodent och SB12.

Här hittar du med andra ord det mesta du kan tänkas behöva för ett vitt leende och god munhygien.

Priser på produkterna hos Dentway

Prisklassen på Dentways produkter är helt klart rimlig, och det bästa är att du kan känna dig trygg och säker på att du får produkter av hög kvalitet.

De har Nöjd kund-garanti och regelbundna erbjudanden och kampanjer vilket gör det extra förmånligt att handla hos dem. Om du föredrar trygghet framför de allra lägsta priserna är Dentway definitivt något för dig!

BILDER FRÅN DENTWAYs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Såhär fungerar det att handla hos Dentway

Det är både enkelt och säkert att handla hos Dentway. Du lägger produkterna i en varukorg och fyller sedan i leverans- och betalningsuppgifter. Du kan välja mellan att betala med kort (Visa och Mastercard), PayEx eller faktura via Klarna. Du kan också handla på avbetalning. Om du handlar för över 400 kronor erbjuds du gratis frakt. Leveranstiden ligger normalt sett på två dagar, och om din vara skulle bli försenad meddelas du direkt om det. Förutom i Sverige finns Dentway i bland annat Polen och Norge.

Ångerrätt

Ångerrätten hos Dentway ligger på 14 dagar. Du meddelar då Dentways kundtjänst om detta. De har en Nöjd kund-garanti på alla varor. Denna kan du använda på alla förstagångsköp. Garantin fungerar som så att du, om dina tänder inte har blivit vitare efter 10 dagars användning av produkten, får mer blekningsgel hemskickat utan extra kostnad.

Få svar på dina frågor

Dentway hare en kategori där du kan få svar på de vanligaste frågorna som användare ställer kring tandblekning och Dentway.

De har såklart en kundtjänst som du kan vända dig till om du inte får svar på dina frågor där. Det enklaste sättet att komma i kontakt med kundtjänsten är via mail till [email protected]. Frågorna besvaras inom 48 timmar.

Du kan också få hjälp med att genomföra en beställning om du skulle tycka att det är svårt. Du kan även nå Dentway på telefonnummer 08-122 007 80 varje vardag mellan 10.00 och 12.00.

Som om inte det vore nog erbjuder Dentway tandblekningsrådgivning från en tandsköterska. Du kommer i kontakt med henne genom att maila till [email protected]

Hemsida och sociala medier

Dentways hemsida är full av nyttig information, både vad gäller deras produkter och tandblekning överlag.

Det är enkelt att navigera sig fram på sidan, men det kan bli lite väl mycket information för de som är nya inom tandblekningsområdet.

På förstasidan hittar du aktuella rabatter och kampanjer, beställningsinformation och recensioner från användare av Dentways produkter. Menyn består vidare av ett antal kategorier: Produkter, Tandblekning, Om oss, Vanliga frågor samt Kontakta oss.

På Dentways hemsida finns också recensioner från användare av deras tandblekning. Till recensionerna finns också före- och efterbilder som kunderna har skickat in.

Förutom detta finns det pedagogiska steg-för-steg-instruktioner om hur du använder dig av deras tandblekningsprodukter. Med all information som finns på hemsidan behöver du sällan vända dig till någon annan sida för ytterligare information förutom Grin.se förstås!

Dentway finns också på Facebook, där de uppdaterar regelbundet. Här kan du ta del av nyheter, kundrecensioner och tävlingar med mera.

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR DENTAWORKS:


Dentway Tandblekning
5 BETYG
Fördelar

- Certifierade av Trygg E-handel

- Proffs på tandblekning

- Ledande på den nordiska marknaden

Nackdelar

- Litet utbud

- 40 kr för frakt

- Utdaterad design på hemsidan

Kriterier vi bedömt
Dentway är ett pålitligt varumärke där du får vad du förväntar dig. Med tydliga före- och efterbilder och bra kundrecensioner kan du redan på förhand veta vad du får när du handlar hos dem. Dentways tandblekningsprodukter i kombination med deras sortiment av bra tandhygiensprodukter från välkända varumärken kommer garanterat att ge dina tänder ett lyft. Vi rekommenderar varmt Dentways produkter!
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: