DENTAWORKS - BETYG 5/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksAlltid gratis frakt

Fördel med dentaworksKliniskt testade produkter (Hälsosamma)

Fördel med dentaworksMånga recensioner att läsa på hemsidan

Nackdel med dentaworksIngen anmärkning

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Betalningsalternativ Trustly Direktbetalning med internetbank via Trustly

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 1-2 dagar. Det beror på vilken tid på dygnet du beställer.

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: 0 Kr, gratis frakt oavsett pris för din beställning.

FULLSTÄNDIG RECENSION AV DENTAWORKS

Dentaworks går även under namnet “www.tandblekning.com”

Dentaworks har ett komplett paket för att bleka tänderna hemma. Du använder en blekningsgelé och skenor för att ta bort gulhet, och missfärgningar. Gelen är pH-neutral och fri från peroxider. Tandblekningsgelen hjälper också för att plocka bort fläckar på tänderna och slutresultatet blir aldrig ojämnt eller med fläckiga tänder.

Konstgjorda tänder kan också blekas och organiska missfärgningar återställs till sin naturliga nyans. Tandställningar, fyllningar och bryggor såväl som kronor skadas inte av produkterna. Blekmedlet innehåller inte heller TEA (trietanolamin) som är ett hormonstörande ämne vilket är cancerframkallande. Produkten är också fri från parabener och BPA (Bisphenol A)

Dentaworks har tandskenor av kristallklar plast som är mjukare och mer behagliga att ha i munnen jämfört med många andra tandskenor. Skenorna formas genom att du värmer dem i hett vatten som gör dem mjuk så de lätt formas efter tänderna. Det går även att omforma skenorna för att få en perfekt passform. Tandblekningskitet innehåller 10 ml tandblekningsgel som räcker till ungefär 30 behandlingar, 3 tandskenor med en förvaringsbox och tandnyanskarta.

BILDER FRÅN DENTAWORKS WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Nöjd kund garanti

Dentaworks vill att du som kund ska vara nöjd och erbjuder Nöjd kund garanti så om du har använt produkterna enligt instruktioner och ändå inte är nöjd blir du erbjuden en ny produkt.

Dentaworks har egen tillverkning av produkter och producerar sina produkter i stora volymer och kan därför erbjuda billigare priser än många andra produkter på marknaden.

En till fördel med Dentaworks bettskenor som du applicerar bleknings-gelen med är att de går att forma om flera gånger för att du ska kunna få det bästa resultatet om du inte lyckas få skenan perfekt vid första försök.

Utbud av produkter

Hos Dentaworks kan du köpa enstaka produkter för tandblekning eller välja att köpa hela kit på en gång som innehåller allt du behöver för att få perfekt blekta tänder hemma.

I Dentaworks tandblekningskit så får du med 10 ml tandbleknings-gel (räcker till ca 30 behandlingar), 3 stycken BPA-fria tandskenor, förvaringsbox, för tandskenor, nyanskart och instruktioner på svenska.

Väljer du istället att köpa Dentaworks Plus får du också med en blekningspenna som du kan använda som uppfräschning när du redan har blekt tänderna och fått enstaka nya missfärgningar.

Dentaworks tandskenor lägger du i varmt vatten och placerar sedan i munnen och med hjälp av fingrarna formar du den direkt efter dina tänder.

Detta skiljer sig från många andra produkter på marknaden då de att de är tillverkade av en väldigt mjuk plast som gör det skönare att ha skenan i munnen. Den är helt kristallklar, vilket innebär att du kan se dina tänder under behandlingens gång och kan se hur tänderna bleks.

Tandblekningsgelen placerar du i tandskenorna och den är helt peroxid fri vilket gör att den inte fräter på dina tänder och tandkött.

Dentaworks säljer även andra munvårdsprodukter så som tungskrapa, tandtråd, munspegel, preventivt medel mot tandsten, bettskenor mot tandgnissling och färgtabletter för att se karies. Detta för att du ska kunna hålla dina blekta tänder vita och fina under en längre tid.

Frakt & Kundservice

När du beställer produkter från Dentaworks så betalar du aldrig frakt.

De levererar till Sverige, Frankrike, Island, Lichtenstein, Luxemburg, Storbritannien, Åland och Österrike.

Normal leverans tid är 1-2 arbetsdagar, leveranserna skickas alltid som Express för att det ska gå så snabbt som möjligt.

Du kan välja att betala med VISA eller MasterCard kort, internetbank eller mot faktura. Internetbankerna som stöds är Föreningssparbanken, SEB, Nordea, och Handelsbanken.

Väljer du att betala mot faktura så kan du välja att betala allting på en gång eller att dela upp betalningen, att betala mot faktura kostar 19 kr och fakturan som du får med i leveransen ska vara betald inom 21 dagar. Väljer du att dela upp fakturan betalar du minst 50 kr med aviavgift 29 kr och årsränta 19.90%.

Ångerrätt på 14 dagar

När du handlar hos Dentaworks har du full ångerrätt i 14 dagar från det att du har mottagit din försändelse. Vara måste dock vara oanvänd och i obruten förpackning och du returen blir godkänt först efter inspektion av Dentaworks personal, du kan alltså inte testa produkten innan du bestämmer dig.

Support & Kundservice

Kundservice når du enklast via www.tandblekning.com eller genom e-post till [email protected] Dentaworks anger inget telefon nummer till kundservice utan det finns bara ett telefonnummer till Klarna för faktura frågor.

Priser

Dentaworks anger på deras hemsida att de håller lägre priser än resten av tandblekningsmarknaden och detta för att de själva tillverkar sina produkter och gör det i stor volym.

Ett komplett tandblekningskit hos Dentaworks kostar 495 kr och vill du ha pluspaketet med tandblekningspenna kostar 695 kr.

Trots att Dentawork själva säger att de håller låga priser så är priserna ungefär de samma som många andra liknande produkter hos andra företag.

Användarvänlighet

Dentaworks har en tydlig och användarvänlig hemsida där du lätt hittar all information du behöver för att känna dig trygg.

Du hittar enkelt vilka produkter som finns till försäljning och vad de kostar och du hittar produkttexter när du klickar dig in på varje produkt. Dentaworks har också bra information om hur tandblekning går till, hur lång tid det tar, vilka resultat man kan vänta sig, vilka negativa effekter det kan ha och hur lagningar/konstgjorda tänder påverkar resultatet.

Hälsosamma produkter

Alla Dentaworks tandblekningsprodukter är helt fria från väteperoxid, karbamidperoxid, TEA och animaliska restprodukter som annars är vanliga i tandblekningsprodukter.

Peroxid är blekningsmedel som är frätande och kan därför ge skador på dina tänder och din munhåla så Dentaworks produkter är därför mycket skonsammare för din mun och du kan känna dig helt trygg att göra behandlingen hemma.

TEA (TriEtanolAmin) är ett ämne som genom forskning har visat sig vara hormonstörande och därför har Dentaworks valt att inte ha det i sina produkter trots att det är vanligt i många tandblekningsgeléer

Recensioner – före och efter bilder

På hemsidan hittar du ett stort antal recensioner från nöjda kunder med deras personliga erfarenheter och före och efter bilder. Där hittar du också artiklar med information om missfärgade tänder, hur tandblekning får till, fläckar på tänderna och om tandköttsproblem.

Sociala medier

Dentaworks finns inte på sociala medier och i och med att deras hemsida heter tandblekning.com så blir företaget lite anonym och svårt att komma ihåg. Du kan däremot välja att prenumerera på deras nyhetsbrev på hemsidan för att få ta del av rabatter och erbjudanden.

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR DENTAWORKS:


DentaWorks Tandblekning
5 BETYG
Fördelar

- Nöjd kund garanti

- Egna produkter

- Alltid gratis frakt

Nackdelar

- Ingen anmärkning

Kriterier vi bedömt
Snygg och modern hemsida med egentillverkade produkter som är hälsosamma och av hög kvalitet. Dentaworks är en utav våra absoluta favoriter när det kommer till tandblekning i hemmet.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: