BECONFIDENT - BETYG 5/5

Överblickssammanfattning

Fördelar & Nackdelar

Fördel med dentaworksÖver 100 000 nöjda kunder

Fördel med dentaworksTrygg E-handel certifierade

Fördel med dentaworksAlltid gratis frakt

Nackdel med dentaworksPriserna ligger lite över medel jämfört med andra leverantörer

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ Klarna Klarna faktura + delbetalning

Betalningsalternativ MasterCard Bank eller kreditkortet MasterCard

Banköverföring Banköverföring från Svenska banker

Betalningsalternativ Visa Bank eller kreditkortet Visa

Paypal rund ikon Betalning via PayPal kopplat till din bank

Leveranser

Leveranstid DentaWorksLeveranstid: 1-2 dagar via posten

Fraktkostnad

Fraktkostnad DentaWorksFraktkostnad: Alltid gratis oavsett ordervärde

FULLSTÄNDIG RECENSION AV BECONFIDENT

Beconfident är e-handelssajten för dig som vill ta hand om, och förbättra, ditt yttre. De har blivit ett stort namn på tandblekningsmarknaden, och med all rätt. Nedan följer vår recension.

Här finns ett välsorterat sortiment av tandblekningsprodukter och hudvårdsprodukter och de flesta är Beconfidents eget varumärke.

Beconfident har sin bas i Båstad, men levererar sina produkter över hela Sverige, Europa samt till USA.

De har över 100 000 nöjda kunder.

Utbud och produkter hos Beconfident

Beconfident liknar ett mindre apotek på nätet. Här hittar du ett välsorterat sortiment av produkter som förbättrar din munhygien, dina tänder och din hy – allt för att du ska kunna känna dig mer självsäker med ditt utseende.

Den allra största delen av deras utbud av tandblekningsprodukter består av deras eget märke. Här hittar du smarta startkit i olika storlekar, enskilda refills som kan köpas till samt blekande tandkrämer.

Störst fokus på bleknings-gel

Mest fokus ligger dock på deras bleknings-gel, som i startkitten säljs tillsammans med ett par skenor. Det här är ett bra och enkelt sätt att bleka dina tänder på om du är nybörjare – du får allt du behöver i ett och samma paket. När produkterna är slut kan du enkelt köpa nya refills samt nya förpackningar med skenor. På sajten kan du också köpa tandblekningspennor, tandgloss och munskölj för dig som föredrar det.

Mer än bara munvård

Förutom tandblekningsprodukter säljer de nämligen en rad olika produkter inom hudvård och wellness.

Bland deras övriga sortiment hittar du serier av hudvård, till exempel dag- och nattkrämer, ansiktstvätt och aknereducerande produkter.

Även här kan du köpa hela kit med bra produkter för din hy. Befonfident säljer också bettskenor. I anslutning till varje produkt får du utförlig produktinformation.

Där presenteras produktens användningsområde, hur du använder den och dess formula och ingredienser.

Där får du också ta del av fördelar med att använda produkten samt svar på vanliga frågor om produkten. Till vissa av produkterna finns också en YouTube-video som illustrerar dess användningsområde vilket visar att de går ett steg längre när det gäller att instruera sina användare.

BILDER FRÅN BECONFIDENTs WEBBUTIK

Klicka på pilen till höger för att byta bild

ANVÄNDARVÄNLIGHET & LAYOUT

Såhär fungerar det att handla hos Beconfident

Det är enkelt att handla hos Beconfident. Du klickar helt enkelt på produkten du vill köpa och lägger den i varukorgen. När du har accepterat köpet får du en orderbekräftelse till din angivna e-postadress.

Hos Beconfident erbjuds du gratis frakt på alla produkter, samt en kort leveranstid på 1-2 dagar.

Om du beställer en produkt innan klockan 15.00 får du vanligtvis hem den redan dagen efter.

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagar på dig att returnera dem. De ska då vara oanvända, oskadade och returneras i sina originalförpackningar. Det här är den enda gången som du själv står för frakten.

Du har också rätt att kunna reklamera din produkt, och då står Beconfident för returfrakten.

De erbjuder dessutom en Nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd med varan skickar du tillbaka den tillsammans med före- och efterbilder, samt anger en anledning till returen.

Du har 21 dagar på dig att göra detta, och får då tillbaka hela loppet. Denna garanti gäller på de flesta produkter, men inte alla. När du handlar hos Beconfident kan du välja mellan att betala med faktura (Klarna) eller PayPal. Beconfident levererar till Sverige, Europa och USA.

Frågor och support

Beconfident har en bra sida med FAQ, där du kan få svar på många av dina frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du givetvis vända dig till deras kundsupport.

Du kan välja mellan att ringa till dem (042-22 22 92) eller skicka ett mail till [email protected]

Du får oftast svar inom några timmar när du mailer dem, men det kan ta upp till 48 timmar. Kundtjänsten kan också hjälpa dig med att lägga din beställning, om du har problem med det.

Priser på produkterna hos Beconfident

Beconfidents tandblekningsprodukter är inte de allra billigaste på marknaden. Men det finns också flera anledningar till det. Produkterna är framtagna av tandspecialister i Norden, har en mycket skonsam formula och är inte testade på djur.

Detta gör att du kan känna dig säker på att du får ett bra resultat av deras produkter, vilket du också tjänar på i längden. Med regelbundna kampanjer, gratis frakt och Nöjd kund-garanti är Beconfident definitivt ett prisvärt alternativ för din tandblekning.

Hemsida och sociala medier

Beconfidents hemsida går i vitt och grönt. På startsidan får du information om sajten samt aktuella kampanjer och rabatter.

Det är enkelt att navigera sig fram i menyn, som består av fyra kategorier: Tandblekning, Hudvård, Wellness och Kampanjer.

Till höger om dessa hittar du också FAQ, kundtjänst, recensioner och inloggning till din personliga sida.

Genom att skapa ett personligt konto hos Beconfident sparas dina leveransuppgifter till nästa gång du handlar hos dem. Där kan du också spåra din beställning. Tyvärr har de inga före- och efterbilder på hemsidan, men däremot många före- och efteruttalanden från kunder som har använt deras produkter.

Facebook & Instagram

Beconfident finns på Facebook och Instagram. Det är främst Facebook-sidan som används, och där publicerar de inlägg ofta. Det här fungerar som ett bra komplement till hemsidan. Du kan till exempel läsa om nyheter i deras sortiment, kampanjer, kortare recensioner av deras produkter och delta i tävlingar med mera.

Youtube & Reklamfilmer

Beconfident är en av få tandblekningsföretag som har investerat i vettiga och högkvalitativa reklamfilmer, samtliga hittas på deras youtube kanal, vi har valt ut deras reklamfilm för deras Start kit + Refill som ni kan se här nedanför:

SLUTBETYG

SLUTLIGT BETYG FÖR BECONFIDENT:


Beconfident Tandblekning
5 BETYG
Fördelar

- Extremt många nöjda kunder

- Kvalitativa egentillverkade produkter

- Gratis frakt

Nackdelar

- Högre priser än konkurrenter

- Ingen anmärkning

- Ingen anmärkning

Kriterier vi bedömt
Du kan känna dig trygg när du handlar produkter från Beconfident, både vad gäller deras produkter och deras kundservice. Produkterna är noggrant framtagna av tandspecialister med lång erfarenhet inom området. Med dessa fördelar rekommenderas både Beconfidents e-handelssajt och deras egna tandblekningsprodukter med en 5a i betyg.
Blekning:
Troväriga:
Utbud:
Priser:
Leveranser: