VI RECENSERAR ALLA TANDBLEKNINGSFÖRETAG

Tandblekning kan göras hos tandläkaren, ett besök kostar dock flera tusen kronor och därför väljer många att testa att bleka sina tänder hemma. Vi på Grin.se tycker att om du ska lägga ner tid och pengar på att bleka dina tänder hemma så ska du se till att du använder de bästa produkterna som finns på marknaden. Vi jämför därför olika produkter som finns på den svenska marknaden idag. Vägen mot ett fräschare och vitare leende börjar här hos Grin.se. För att kunna platsa på vår topplista så krävs ett bländande vitt resultat, bra pris, användarvänlighet och garantier.

Bäst Tandblekningsföretag

VARUMÄRKE

Liten Logo Dentaworks

10 år i branschen
Störst utbud
Före & Efter bilder

VARUMÄRKE

Dentway tandblekning recension logo

Certifikat från Trygg e-handel
Före- och efter bilder på användare
Rådgivande tandläkare som svarar på frågor

VARUMÄRKE

Beconfident tandblekning recension logo

Över 100 000 nöjda kunder
Trygg E-handel certifierade
Alltid gratis frakt

VARUMÄRKE

PRIS

PRODUKT

BETYG

KÖP & LÄS MER

Liten Logo Dentaworks

695 kr

Check Startkit

Dentway tandblekning recension logo

495 kr

Check Startkit

Beconfident tandblekning recension logo

699 kr

Check Startkit

White one tandblekning recension logo

599 kr

Check Startkit

Swisslux tandblekning recension logo

595 kr

Check Startkit

Simple smile tandblekning recension logo

399 kr

Check Startkit

The smile shop tandblekning recension logo

495 kr

Check Startkit

Stylingagenten tandblekning recension logo

499 kr

Check Startkit

Shy to buy tandblekning recension logo

899 kr

Check Startkit

White smile tandblekning recension logo

498 kr

Check Startkit

Vi recenserar för att du ska få ett strålande leende

Recensioner tandblekningsforetagDet kan låta svårt att bleka tänderna själv men det finns flera utmärkta produkter som gör det enkelt att själv utföra en tandblekning hemma. Om du använder dessa produkter på rätt sätt och med sunt förnuft så kan du få ett finare och vitare leende.

Aktuella och bästa erbjudanden

Aktuella bästa erbjudandenNär vi på Grin.se recenserar olika tandblekningsprodukter så strävar vi alltid efter att ha de mest aktuella och bästa erbjudandena. Vi siktar på att vara sakliga och konsekventa i vårt urval av olika produkter. Vi har en specifik lista på startsidan där du hittar alla produkter sorterade efter pris med den billigaste tandblekningen för hemmet först.

Vi granskar utbudet och samtliga produkter

Vi granskarSyftet med jämförelserna för olika tandblekningsprodukter som finns på den svenska marknaden är att granska utbud och produkter. Våra recensioner bygger på egna tester av vare produkt, på min egen erfarenhet genom mina år som tandläkare samt recensioner från kunder som har använt produkterna.

Recensionerna innehåller information om olika fördelar såväl som nackdelar med produkten för att ge en så objektiv bild som möjligt.

Oberoende recensioner med flera källor

Oberoende källorVi söker efter information om vad oberoende testpersoner och användare tycker om servicen, pris, kvalitet och hur bra produkten bleker. Här på Grin.se testar vi således produkterna och tar i beaktande information som vi sammanställer från andra källor såsom recensioner av testpaneler som är oberoende exempelvis från: VeckoRevyn, Eller, Klikks, Expressen eller Aftonbladet.

I våra recensioner hittar du endast företag som lever upp till minimistandarden

StandardFöretagen som recenserats av Grin.se använder liknade lösningar/medel i sina produkter. Detta innebär att det är liten chans att du köper en dålig produkt. Produkterna som recenseras av Grin.se går i linje med Läkemedelsverket (LMV) och EU-rekommendationer. Endast återförsäljare som uppfyller deras krav på effektiva tandblekningskvalitet rekommenderas på vår sida.