VARFÖR GRIN.SE?

Lär dig allt om oss bakom Grin.se  Vision, Mål & Historia 

 Vision

Vår vision är enkel, vi vill vara den bästa jämförelsesajten på nätet för tandblekning. Vår fokus ligger främst på produkter som man kan använda i hemmet men vi vill även informera och ge prisbilder på tandblekning hos tandläkare. Vi granskar och testar produkter på egen hand och med hjälp av vår interna kompetens från vår egna f.d. tandläkare Peter Lindberg ger vi de mest realistiska och trovärdiga recensionerna för tandblekningsprodukter. 

Mål 

Att hjälpa personer med missfärgade tänder att hitta trovärdiga tandblekningsprodukter som kommer ge dem vitare tänder. 

Vem är jag som driver Grin.se?

Jag som är huvudägare och webbmaster på Grin.se heter Peter Lindberg och jag har jobbat med tandvård i 20 år, och som till stora delar av den tiden som just tandläkare. Jag började min karriär i Mellansverige och har alltid varit i framkant med nya sätt att utveckla mitt arbete. Denna inställning fick mig tidigt att inse det faktum att tänder och estetik skulle bli en efterfrågad tjänst i framtiden. Jag insåg därför tidigt att det kommer finnas ett behov av en trovärdig källa när det kommer till rådgivning om tänder eftersom att det inte är något som vem som helst kan ge råd inom då konsekvenserna kan bli stora. Jag jobbade nu närmast på en tandläkarklinik som erbjöd tandblekning, där genomförde vi med ledning av mig cirka 4-10 st tandblekningar i veckan, dock inte enbart blekningar utan även en hel del andra tandingrepp. Eftersom att jag har jobbat med tandblekningsprodukter som kostar betydligt mer än vad de som kan användas för hemmaanvändning gör så är jag rätt man att avgöra vilka som håller måttet och vilka som inte håller måttet.

Lite om namnet 

Namnet Grin kommer från svenskan och betyder just ”ful min” och ”grimas” något som man får om man inte tar hand om sina tänder. Vi valde det namnet just för att det är enkelt att koma ihåg och för att det förklarar exakt hur man upplevs om man har missfärgade tänder. Vi vill dock guida alla våra läsare till ett trevligare leende istället genom att hjälpa er på vägen att välja en tandblekningsprodukt som passar både ert grin och er plånbok.

Bilder från kontoret

Våra lokaler
Arenavägen 29

ERFARENHET & KOMPETENS

Peter Lindberg Grin

Peter Lindberg

Tandläkare (f.d) Ägare & Webbredaktör

Peter Lindberg är ägare till Grin.se och personen som gör alla omfattande recensioner av alla tandblekningsprodukter som du ser på hemsidan.

Jessica Karlsson sekreterare

Jessica Karlsson

Sekreterare & Student (Tandläkarprogrammet, 300 hp vid Göteborgs Universitet)

Tandläkarstudenten som jobbar som sekreterare på Grin.se där hon främst agerar som mötesbokare och håller ställningarna på kontoret.

Markus Ahlgren Account Manager

Markus Ahlgren

Annonsering & Account Manager

Markus Ahlgren är Account manager på Grin och tar hand om all typ av annonsering och samarbeten som är relevanta för företagets syfte.

LADDA NED PRESSMATERIAL & LOGOTYPER
Kontakta oss

LÄNKA TILL OSS MED FÖLJANDE KODER

Standardlänk till vår startsida

Kopiera koden nedanför och implementera HTML koden där du vill länka till oss.

<a href=”https://www.grin.se”>Grin.se</a>

Länk till våra recensioner

Kopiera HTML koden och klistra in på din blogg/hemsida för att skapa en länk till våra recensioner.

<a href=”https://www.grin.se/recensioner/”>Tandblekningsrecensioner hos Grin</a>

Länka till mer information om oss

Vill du länka till vår “om oss” sida där vi förklarar vilka vi är kan du använda koden nedanför.

<a href=”https://www.grin.se/om-oss/”>Läs mer om Grin</a>

LADDA NED VÅR LOGOTYP I OLIKA STORLEKAR

Klicka på logotyperna för att öppna dem i ett nytt fönster där du sedan kan ladda ned dem till din dator genom att höger klicka och trycka på “Spara bild som”. Kom ihåg att alltid ange vår hemsida som källa när du använder vår logotyp.

Stor Grin Logga

Stor Logotyp (1182 x 351)

Tand logotyp

Tand Logotyp (165 x 163)

Liten Grin Logga

Liten Grin Logotyp (270 x 91)