VI LISTAR BÄST STARTKIT FÖR TANDBLEKNING

När man skall börja bleka sina tänder är det en mycket god ide att börja med att beställa hem ett så kallat startkit.

Startkit tandblekningEtt startkit är helt enkelt ett litet paket med allt som man behöver för att börja resan mot vitare och finare tänder på absolut bästa sätt.

Det finns en rad olika fördelar med att beställa dessa kit. För det första så slipper man själv plocka ihop alla de produkter som man behöver vilket alltid är bra. Dels så sparar man en hel massa tid genom att inte behöva undersöka vilka saker man skall köpa för att sedan också försöka leta reda på dem allihop.

Bäst Startkit för Tandblekning i hemmet

VARUMÄRKE

Dentaworks tandblekning recension logo

10 år i branschen
Störst utbud
Före & Efter bilder

598 kr

(För ett startkit)

VARUMÄRKE

Dentway tandblekning recension logo

Certifikat från Trygg e-handel
Före- och efter bilder på användare
Rådgivande tandläkare som svarar på frågor

495 kr

(För ett startkit)

VARUMÄRKE

whiteone logo

Över 100 000 nöjda kunder
Trygg E-handel certifierade
Alltid gratis frakt

599 kr

(För ett startkit)

Varför du ska köpa ett startkit

I dessa kit har experterna redan gjort jobbet åt dig och på så sätt försäkrar man sig också om att ingenting saknas. Genom att köpa ett startkit sparar man oftast också en hel del pengar, något som så klart alltid är uppskattat.

Ett paket är ofta billigare än om man skulle köpa alla de individuella beståndsdelarna av detta paket var och en för sig. Företagen som tillverkar dem brukar också sätta ett bra paketpris på startkiten vilket är mycket bra för den som vill prova på att bleka tänderna för att kolla om det är något som man sedan är intresserad av att fortsätta med.

Har man en gång köpt ett startkit så har man grunden och kan sedan utan problem komplettera med enstaka produkter här och där om det skulle behövas.

VAD BESTÅR ETT STARTKIT AV?

VILKET STARTPAKET PASSAR DIG?

Startpaket för blekning av tänder

Innehållet i ett startkit ser lite olika ut beroende på vilken tillverkare det kommer ifrån och vilken typ av teknik man använder sig för att genomföra blekningen.

Startpaketen skiljer sig också åt när det gäller prisnivån och där med skiljer sig naturligtvis även priset åt. Som konsument kan man därför välja hur mycket pengar man vill investera och hur pass avancerad utrustning man vill använda sig av.

En annan skillnad som finns mellan dessa kit är hur snabbt de ger resultat. Vissa kit används en gång men blekningen innebär då en något längre process medan andra används under en längre period men bara under korta stunder.

Detta är också något som man som konsument måste ta ställning till- vilken typ av blekningsprocess som passar dig bäst. När man kommit så långt är det dags att titta närmare på innehållet.

RENGÖRINGSPRODUKTER INGÅR

Rengöringsprodukter

Det som är en stor fördel med startkiten är att man ofta får med sig rengöringsprodukter.

Detta får man inte med om man bara väljer att köpa tandblekningsstrips eller liknande blekningsprodukter.

Det är mycket viktigt att rengöra tänderna ordentligt innan man applicerar blekningen och detta blir mycket lättare med den speciellt anpassade rengöringen.

Utan ordentlig rengöring kan resultatet av blekningen bli fläckigt och ojämn, något som man verkligen vill undvika till varje pris.

TANDSKENOR

Tandskenor

Efter detta följer skenorna som oftast är en vanlig del av startpaketen.

Dessa formas efter den egna munnen genom att man låter dem ligga en stund i hett vatten för att sedan placera dem i munnen. Då är de mjuka och formbara och kan anpassas efter just dina tänder.

Varje liten detalj i munnen avbildas så att blekgelen verkligen kommer åt på alla ställen och inte missar några ställen.

Skenorna är också praktiska eftersom de håller gelén kvar på plats precis så länge som man själv väljer.

Det är inte fallet med blekningspennor och dylik där gelén placeras direkt på tanden utan något skydd.

Följden av detta blir att gelén snabbt försvinner och inte hinner verka lika länge. Detta i sin tur innebär ju så klart att resultatet inte heller blir lika bra och tydligt.

TANDGELÉN

Tandgelé

Gelén som följer med brukar ofta komma förpackad i en liten behändig spruta så att man kan dosera den korrekt.

Man behöver inte alls använda speciellt mycket vilket gör att gelén är dryg och räcker lång tid och till så många behandlingar som man behöver.

Utöver gelén brukar man ofta också få en accelerator i någon form, det kan till exempel vara en spray eller en gel. Denna produkt är till för att, precis som namnet antyder, påskynda hela blekningsprocessen.

Med dagens moderna teknik behöver man inte alls hålla på och traggla med sin tandblekning på samma sätt som tidigare. Med hjälp av produkter som dessa acceleratorer går allting mycket snabbare och smidigare. Detta är ju just det som alla vill ha, ett snabbt och smidigt resultat, och nu kan man alltså få precis detta.

LED-LAMPA

LED-lampa för tandblekning

En annan produkt som vanligtvis medföljer i startkitten är en LED- lampa.

Även denna används som en accelerator tillsammans med blekningsgelén Detta är den typ av accelerator som tandläkare brukar använda när de bleker sina patienters tänder så det är en väl beprövad och helt ofarlig metod.

Man applicerar bara blekningsgelén och placerar sedan LED- lampan framför den. Lampan är oftast formad så att den passar munnen och är lätt att placera på ett sådant sätt att den ger ett riktigt bra och jämnt resultat över hela tandraden

PRAKTISKA TILLBEHÖR

Fodral för tandskenor

Med de allra flesta kit får man också praktiska saker som inte direkt används i blekningsprocessen men som det ändå är praktiska att ha.

Använder man sig av en blekningsmetod som sker med skenor är det till exempel praktiskt att ha ett fodral att förvara dessa i då skenorna inte används.

Det gör det också lättare att packa ned dem på ett bra sätt vid resor. Det samma gäller för den bag eller necessär som man får ibland, hur smidigt är det inte att ha alla sina prylar och pinaler för blekning på ett och samma ställe så att man alltid vet var de finns när man behöver dem?! På så sätt går det alltid snabbt att hitta och applicera dem när det är dags för en ny blekningsbehandling.

BÄST STARTKIT UTSETT AV GRIN.SE

Liten Logo Dentaworks

Dentaworks har en rad tandblekningsprodukter som har fått goda resultat i alla våra tester.

10 år i branschen
Störst utbud
Före & Efter bilder

Följ experternas råd

Råd från tandblekningsexpertDet är absolut inte riskfyllt att bleka tänderna hemma men precis som med alla andra produkter så gäller det att man följer de instruktioner och råd man får noga.

Dessa råd finns naturligtvis där av en anledning och är till för användarnas bästa. Produkterna har testats noga och under dessa tester har man kommit fram till att detta är det bästa sättet att använda dem så vore det ju dumt att inte följa dem.

I alla startkit som säljs via Stylingagenten.se medföljer tydliga och utförliga instruktioner som är mycket lätta för användarna att följa. Är man noggrann med detta så kommer man snart att ha vackra, fräscha och vita tänder som är redo att avfyra ett bländande leende mot människorna i din omgivning.

Låter detta som något för dig? Se då till att beställa hem ett startkit redan idag. Varför låta värdefulla dagar gå till spillo när man så snart kan få ett perfekt vitt leende.

BÄST STARTKIT UTSETT AV GRIN.SE

Liten Logo Dentaworks

Dentaworks har en rad tandblekningsprodukter som har fått goda resultat i alla våra tester.

10 år i branschen
Störst utbud
Före & Efter bilder