Guide till Tandblekningsmetoder

Här listar vi samtliga tandblekningsmetoder som vi har guider till. Klicka på den metod som intresserar dig mest för att lära dig mer om just den metoden. Perfekt överblick för dig som vet att du vill bleka tänderna men inte riktigt har bestämt hur du ska göra det och vilken metod du ska använda.

STARTKIT

Här hittar du all information du behöver innan du köper ett startkit. Vi går igenom och listar upp vad som ingår i ett startkit samt var du kan köpa ditt kitt.

Startkit bleka tänder

TANDBLEKNINGSPENNA

Guide till hur tandblekningspennor fungerar och hur man gör när man använder dem. Vi har tagit fram de bästa företagen och recenserat dem.

Tandblekningspenna användarmanual

TANDBLEKNINGSREMSOR

Genomgående förklaring till vad tandblekningsremsor (White Stripes) är för något och hur du gör för att använda dem i hemmet.

Tandblekningsremsor

TANDBLEKNING MED BIKARBONAT (BAKPULVER)

En förklaring och guide hur man gör om man vill testa att bleka sin tänder med bikarbonat eller bakpulver. Vi berättar mer om metoden här.

Bakpulver blekning tänder

TANDBLEKNING HOS TANDLÄKARE

En jämförelse till vad det kostar och hur resultatet blir om man går till en tandläkare istället för att bleka sina tänder hemma, fördelar och nackdelar.

Bleka tänder tandläkare

RECENSIONER AV TANDBLEKNINGSBUTIKER

Här kan du se en lista på alla de företag som vi har recenserat, du kan enkelt klicka dig vidare till de olika aktörerna för att se betyget.

Recensioner bleka tänder